Jumlah Paparan Halaman

19 April 2023

Reka Bentuk CIGA Jam Tangan Pemenang Anugerah Memperkenalkan Tambahan Baharu yang Canggih pada Koleksi Blue Planet

Posted by   on

CIGA Design, jenama jam tangan asli dengan pereka antarabangsa, telah mengumumkan pelancaran jam tangan terbarunya, versi Gilding koleksi Blue Planet yang terkenal.Reka Bentuk CIGA mempunyai reputasi untuk kecemerlangan dan inovasi dalam reka bentuk, setelah memenangi jumlah kumulatif 17 anugerah reka bentuk antarabangsa setakat ini. Pada 2021, jenama itu juga dipilih sebagai salah satu "Anugerah Reka Bentuk 3 Terbaik Dunia" dengan Apple dan Bulgari, dalam kategori Jam Tangan dan Barang Kemas iF 2017-2021 global. CIGA Design telah dianugerahkan Grand Prix d'Horlogerie de Genève (GPHG) yang berprestij, juga dikenali sebagai Oscars industri jam tangan, pada tahun 2019, menjadikannya satu-satunya jenama China yang menerima anugerah ini. Salah satu jam tangan yang memenangi anugerah itu ialah koleksi yang sama seperti versi Gilding, yang menampilkan teknologi pengekoran tidak segerak pertama di dunia.Tidak seperti Blue Planet yang asal, versi Gilding dibuat sepenuhnya daripada seramik, baik untuk tali dan dail. Ini adalah bahan yang tidak biasa dalam pembuatan jam tangan dan lebih mencabar untuk dikerjakan, tetapi ia menawarkan kelebihan kerana tidak mudah tercalar dan sentiasa mengekalkan penampilan yang murni. Versi Gilding juga dibuat dengan emas tulen 24k, menambah daya tarikan mewahnya.

"Kami mendapat inspirasi untuk mencipta jam tangan yang benar-benar mencerminkan lambang tamadun manusia, dengan reka bentuk yang elegan dan teknologi canggihnya," kata Zhang Jian Ming, pengasas dan pereka di CIGA Design. "Versi Gilding koleksi Blue Planet ialah kemuncak kerja keras dan ketukangan selama bertahun-tahun, jam tangan Blue Planet ialah klasik moden, manakala versi Gilding ialah karya seni yang sebenar, dan kami teruja untuk berkongsi dengan dunia."Versi Gilding adalah bukti komitmen jenama terhadap ketukangan negara yang hebat, kerana teknologi seramik dipandang tinggi dalam budaya China. Setiap jam tangan versi Gilding direka dengan teliti menggunakan seramik tersinter secara aerobik pada suhu 1800°C, menghasilkan tekstur tunggal dan gelang pautan minimalis dengan butiran sempit dan lebar, sama seperti tangga kehidupan.

Kelengkungan
sarung juga telah diperhalusi beratus-ratus kali untuk mencapai lengkung yang sempurna, dan reka bentuk bulat dan penuh mencipta suspensi tiga dimensi pada pergelangan tangan, ditutup dengan seramik peka cahaya untuk mempersembahkan perubahan cahaya dan bayang-bayang yang tidak disengajakan.

Dengan sokongan hebat daripada peminat Reka Bentuk CIGA, ia memperoleh lebih 100 penyokong pada hari pelancaran. “Sentuhan emas, warisan abadi,” jam tangan Blue Planet baharu CIGA Design telah dikeluarkan dan kunjungi butik Jam Tangan Red Army di Pavilion KL & 1 Utama atau www.redarmywatches.com.my untuk melihat koleksi Blue Planet dan mengetahui lebih lanjut tentang Versi penyepuhan.Model data teknikal CIGA Design U-Series Blue Planet Mechanical Watch- Gliding Version

Kaliber: Pergerakan reka bentuk kendiri CIGA Automatik, rizab kuasa 40 jam, 28800/vph. 
Fungsi: Penanda navigasi pada dail adalah satu-satunya penunjuk. 
Sarung: Seramik, kalis air 3 atm 
Diameter: 46mm*46mm Tidak termasuk mahkota 
Tinggi: 15.6 mm 
Kaca: Kaca nilam 
Tali: 22 mm 
Dail: Emas Hitam
Tali: Tali seramik (232mm) / Tali Getah Fluorin (250mm)
Harga: MYR 9,900

Tiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter