Jumlah Paparan Halaman

19 Mei 2023

Infinix NOTE 30 Series Akan Mulai Ada Di Malaysia Pada 24 Mei 2023

Posted by   on

Infinix Malaysia akan memperkenalkan siri NOTE 30 terbaharu yang akan dilancarkan di Malaysia pada 24 Mei 2023. Siri baharu ini dijangka memberikan pengalaman permainan yang hebat, mengukuhkan lagi kedudukan Infinix dalam industri permainan. Sempena pelancaran itu, Infinix Malaysia dengan bangganya mengumumkan perkongsian terbarunya dengan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB) sebagai penaja telefon pintar permainan rasmi untuk Kejohanan Moonton Student Leader (MSL) 2023.Infinix NOTE 30 series mewakili tambahan terbaru pada barisan siri NOTE dan berfungsi sebagai model utama siri ini. Mempunyai slogan terbaharu Infinix ‘Gaming Melebihi Had’, ia memenuhi keperluan generasi muda dan membawa permainan ke peringkat seterusnya. Infinix menjurus ke arah memupuk tabiat permainan yang sihat dan memperkasakan peminat e-sukan, terutamanya dalam kalangan pelajar, dengan menyediakan telefon pintar berteknologi tinggi yang mampu dimiliki.

Infinix NOTE 30 Pro dilengkapi dengan teknologi FastCharge 68W All-Round dan 15W Wireless Charging, yang boleh mengecas sehingga 80% dalam masa 30 minit sahaja. Peranti ini juga menampilkan paparan penjagaan mata AMOLED 6.67 inci 10-bit yang mengasyikkan, bersama pembesar suara dwi stereo dengan JBL & Hi-Res. Dikuasakan oleh pemproses Kuasa Ultra 6nm MediaTek Helio G99 yang mantap dan cekap, Infinix NOTE 30 Pro menyampaikan prestasi sepantas kilat, sesuai untuk gaya hidup pantas masyarakat masa kini.

Selain itu, Infinix akan memperkenalkan satu lagi peranti daripada siri NOTE 30nya, Infinix NOTE 30. Telefon pintar Infinix NOTE 30 didatangkan dengan bateri 5,000mAh yang kuat, dan menampilkan teknologi FastCharge 45W All-Round. Selain itu, ia didatangkan dengan storan 256 GB dan RAM yang dilanjutkan sehingga 16 GB (8 GB + 8 GB) semuanya bersedia untuk mengambil bahagian dalam pasaran telefon pintar.

Kekal berhubung dengan Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Tiktok dan laman web rasmi Infinix Malaysia untuk mengikuti perkembangan terkini dengan berita terkini mengenai pelancaran siri Infinix NOTE 30 di Malaysia.

#InfinixMalaysia #Infinix #AllRoundFastCharge #GamingBeyondLimits #NOTE30SeriesTiada ulasan:
Write comments

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter