Jumlah Paparan Halaman

11 November 2016

Lucky 11.11 Buat Semua Pembeli Onlien Dan Kaki Jalan Di Malaysia

Posted by   on

Tarikh 11.11 bersamaan dengan hari Jumaat yang sangat banyak perkara menarik belaku tahun ini. Daripada promosi perlancongan juga kepada jualan Mega Sale online buat pembeli di Malaysia. Ada banyak aktiviti dan jualan murah yang mesti kena tahu sempena dengan tarikh ini.

Experience Macao & Year End Macao Mega Sale!


Sempena dengan promosi melawat Macao hujung tahun ini pihak pelancongan dari Macao di Malaysia telah merangka satu program yang menarik bermula dari tarikh 11.11.2016 sehingga 3 hari 13.11.2016 yang bertempat di Paradigm Mall.


Acara ini adalah sebahagian daripada usaha Pejabat Pelancongan Kerajaan Macau untuk menggalakkan pelancong untuk datang ke sana dan nikmati pelbagai aktiviti yang menarik. Dalam bulan Disember tahun ni sahaja ada pelbagai yang seronok menanti anda antaranya :-


  1. 2016 Macao Galaxy Entertainment International Marathon, 
  2. 2016 Parade melalui Macao
  3. City Latin
  4. Macau Light Festival, 
  5. 1st International Festival Filem & Awards Macao 
Pada acara event tu berlangsung 3 hari ada juga pelbagai pemainan dan hadia menarik menanti pengunjung yang datang dan dapatkan pakej-pakej percutian menarik di sana. Antara permainan menanti anda adalah :- 


  • Percuma 300 pelanggan akan menerima Golden Tiket Reel dan Aksesori Perjalanan dengan pembelian Pakej Macao penginapan satu malam minimum.
  • Race Grand Prix Simulator.
  •  Puzzle Games
  •  SMS LUCKY DRAW 
         1) Book a Macao Package sebelum 31st DEC 2016
         2) SMS <LOVEMACAO><SPACE><What you love about Macao?>
         3) Hantar ker 68886
         4) Menangi kad Touch n Go bernilai RM500.

LAZADA 11.11 Online Revolution 


Ini paling dinantikan buat semua akak-akak dan makcik-makcik terutama yang suka sangat shopping secara online. Lazada kembali lagi tahun ini untuk tarikh 11.11 dengan jualan paling meletop setiap tahun. Diskaun untuk kebanyakan barang sehingga 50% lebih murah dari biasa melibatkan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan dan antarabangsa.


Lazada Malaysia juga memberi peluang kepada pengguna untuk memenangi hadiah penerbangan percuma dari AirAsia BIG; termasuklah tawaran istimewa dari DiGi, Maxis, Domino’s Malaysia, Caltex, HSBC, CIMB, TGV Cinemas dan Maybank semasa “Online Revolution” 2016.


Tema untuk jualan “Online Revolution” pada tahun ini ialah “Jenama untuk Semua” (Brands for All) yang akan menandakan evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia. Layari Lazada.com.my sekarang bermula 11.11 ini untuk dapatkan tawaran kerana setiap barang ada tawaran hari tertentu sahaja dan sekiranya tawaran habis maka habislah terlambat. 

 

Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter