Jumlah Paparan Halaman

9 Januari 2017

Terbang Sambil Bercuti Ke Barcelona Secara PERCUMA Dengan Uber & Qatar Airways

Posted by   on

Tarikh 12 Januari 2017, anda boleh berpeluang untuk memenangi pengalaman percutian sekali dalam seumur hidup dalam Barcelona, ​​Sepanyol dengan UberHOLIDAY.


Dalam perkongsian dengan Qatar Airways, 3 pemenang bertuah akan memenangi pengalaman percutian menakjubkan di Barcelona! Jika anda salah seorang daripada 3 requesters bernasib baik, anda dan pasangan anda akan dijemput dan didorong terus ke lapangan terbang untuk terbang ke Barcelona pada hari yang sama. Kami juga akan memancing anda dengan penginapan hotel dan tiket VIP untuk menonton perlawanan Barcelona FC pada 14 Januari 2017. Ini dibawa kepada anda bersempena dengan Qatar Airways Travel Festival 2017.

Pastikan anda memegang pasport yang sah dan memenuhi keperluan visa anda (jika anda mempunyai pasport Malaysia, anda tidak perlu visa untuk memasuki Barcelona, ​​Sepanyol, tertakluk kepada pemeriksaan imigresen).

Akan ada sejumlah 36 pemenang (termasuk 3 orang yang bertuah yang serta-merta akan terbang ke Barcelona) sepanjang kempen ini! Pemenang lain akan mempunyai peluang untuk memenangi hadiah-hadiah eksklusif secara rawak: kita mempunyai 4 baucar tiket penerbangan pulang, 33 model pesawat Qatar Airways dan terhad edisi Uber barang curian yang akan diberikan.

Tetapi ingat, anda tidak akan tahu yang mana satu hadiah ini anda akan mendapat, jadi bersedia dengan beg pakaian dan pasport anda untuk menuju ke lapangan terbang. Bagaimana untuk menyertai peraduan ini.

Hanya ikut langkah-langkah mudah untuk menang:

  1. Buka aplikasi Uber anda pada 12 Januari 2017 daripada 11:00-02:00
  2. Gerakkan peleret untuk UberHOLIDAY dan permintaan.
  3. Mempunyai aplikasi Uber yang baru? Hanya klik kad UberHOLIDAY di bahagian bawah aplikasi untuk meminta.
  4. Atas permintaan yang berjaya, perjalanan anda yang mengandungi hadiah-hadiah eksklusif akan tiba di depan pintu anda.
  5. Nota: Hanya 3 pemenang bertuah akan memenangi perjalanan didambakan ke lapangan terbang untuk terbang ke Barcelona serta-merta!

Apa yang anda perlu tahu :

  1. Hanya 3 pemenang hadiah utama akan mendapatkan perjalanan ke lapangan terbang untuk terbang ke Barcelona, ​​Sepanyol dengan rakan-rakan mereka pada hari itu sendiri. Penerbangan anda pulang dari Barcelona ke Kuala Lumpur akan berlepas pada Ahad Januari 15, 2017.
  2. Akan ada sejumlah besar daripada 36 pemenang tetapi anda tidak akan tahu yang mana satu hadiah yang anda akan mendapat, jadi bersedia!
  3. Sila pastikan anda memegang pasport yang sah dan memenuhi keperluan visa anda sebelum meminta.
  4. Permintaan akan menjadi tinggi dan ketersediaan terhad. Ini On-Demand hanya boleh didapati untuk satu hari sahaja, pada 12 Januari 2017 daripada 11:00-02:00. Hanya 36 pemenang (termasuk 3 pemenang hadiah utama) akan dipilih, jadi terus mencuba kerana kami akan bekerja keras untuk mencapai kerana ramai daripada anda yang mungkin.

Tiada ulasan:
Write ulasan

Hey, we've just launched a new custom color Blogger template. You'll like it - https://t.co/quGl87I2PZ
Join Our Newsletter